Sentry: externe software testing tool geïntegreerd in Big Cheese Software

Bij Big Cheese Software maken we vanaf februari 2024 gebruik van “Sentry”, een krachtige externe software testtool. Leer hoe deze geïntegreerde tool onze ontwikkelingsprocessen optimaliseert en bijdraagt aan de levering van hoogwaardige softwareoplossingen aan onze gebruikers.

  1. Wat is DTAP?
  2. Sentry: externe software testing tool
  3. Ondersteuning voor Big Cheese Software
  4. Sentry in actie

Wat is DTAP?

Voordat we dieper ingaan op de integratie van Sentry, laten we eens kijken naar het belang van DTAP in het ontwikkelingsproces. DTAP staat voor Development, Test, Acceptance, en Production. Het is een cruciale methodologie die ontwikkelaars helpt bij het beheren van softwareontwikkeling in verschillende omgevingen, van de initiële ontwikkeling tot de uiteindelijke implementatie. In deze “teststraat” wil je proberen zoveel mogelijk te werken aan je kwaliteit om zo hoogwaardige releases te leveren voor onze gebruikers.

Sentry: externe software testing tool

Sentry is een externe software testing tool die naadloos is geïntegreerd in de ontwikkelingsprocessen van Big Cheese Software. Het stelt ons in staat om fouten op te sporen, prestaties te optimaliseren en de algehele kwaliteit van onze software te verbeteren, terwijl we ons richten op het leveren van waarde aan onze gebruikers.

Ondersteuning voor Big Cheese Software

Sentry biedt uitgebreide ondersteuning voor Big Cheese Software, inclusief integratie met onze bibliotheken, versies en front-end frameworks. Door Sentry te integreren in ons ontwikkelingsproces kunnen we snel en efficiënt fouten opsporen en oplossen, waardoor de algehele stabiliteit en betrouwbaarheid van onze software wordt verbeterd.

Sentry in actie

Laten we eens kijken hoe Sentry wordt ingezet binnen de software van Big Cheese. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe functies, het testen van updates of het lanceren van producten, Sentry staat altijd paraat om ons te ondersteunen. Met real-time monitoring en gedetailleerde rapportage biedt Sentry de inzichten die we nodig hebben om snel en effectief te handelen, waardoor de ontwikkeling van onze software wordt versneld.

Met Sentry als onze externe software testing tool kunnen we ons ontwikkelingsproces optimaliseren en de kwaliteit van onze software verbeteren. Door Sentry te integreren in ons ontwikkelingsproces kunnen we fouten sneller opsporen en oplossen, waardoor we betrouwbare en hoogwaardige softwareoplossingen kunnen leveren aan onze gebruikers. 

externalId=bigcheese-news-detail-99.1.3&filter[active]=1

Relevant nieuws

externalId=bigcheese-artikelen-2.2.4&filter[active]=1&sort=date.desc&filter[not tags.tag][]=feature&filter[not tags.tag][]=big&filter[not tags.tag][]=small&filter[not tags.tag][]=cms&filter[not parentUuid][]=bf48e1ee-c79c-48e9-9b66-7262957abd47&filter[not parentUuid][]=c7b69483-682a-4d15-b786-8427b48e4f06&filter[not parentUuid][]=22a9cf47-ac7c-4622-8fc1-0f2070a45341