Nieuwe app center integratie: Pay.

Betalingen doen? Say cheese met Pay.

  1. Ontdek meer betaalmogelijkheden met Pay. in het App Center
  2. Gemakkelijk betalingen accepteren met Pay.
  3. Naadloze integratie met Big Cheese Software
  4. Vereenvoudigd betalingsproces
  5. Probeer het vandaag nog uit

Ontdek meer betaalmogelijkheden met Pay. in het App Center

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Pay., onze nieuwste integratiepartner, nu beschikbaar is in het App Center van Big Cheese Software! Met deze toevoeging breiden we ons assortiment betaalopties uit, waardoor je nog meer flexibiliteit hebt bij het afhandelen van transacties in je bedrijf.

Gemakkelijk betalingen accepteren met Pay.

Wat houdt dit in voor jou? Met Pay. kun je nu eenvoudig betalingen accepteren van je klanten via een breed scala aan lokale en internationale betaalmethoden. Of het nu gaat om iDEAL, Bancontact, Visa, Mastercard, of een van de vele andere opties, Pay. zorgt ervoor dat je voor elke klant de juiste betaaloplossing hebt. Ook in de winkel om dit zo te digitaliseren voor het gemak van jouw klanten.

Naadloze integratie met Big Cheese Software

Bovendien biedt Pay. een naadloze integratie met Big Cheese Software, waardoor je al je financiële gegevens op één plek kunt beheren. Geen gedoe meer met meerdere systemen - met onze Pay. integratie houd je alles overzichtelijk en georganiseerd.

Vereenvoudigd betalingsproces

Of je nu een kleine ondernemer bent die net begint of een gevestigd bedrijf met een grote klantenkring, Pay. maakt het gemakkelijk om betalingen te verwerken en je bedrijf te laten groeien.

Probeer het vandaag nog uit

Probeer het vandaag nog uit en ontdek de voordelen van de Pay. integratie in het App Center van Big Cheese Software. Betalingen accepteren is nog nooit zo eenvoudig geweest! Deze app is geheel gratis en nu te activeren via het App Center.

externalId=bigcheese-news-detail-99.1.3&filter[active]=1

Relevant nieuws

externalId=bigcheese-artikelen-2.2.4&filter[active]=1&sort=date.desc&filter[not tags.tag][]=feature&filter[not tags.tag][]=big&filter[not tags.tag][]=small&filter[not tags.tag][]=cms&filter[not parentUuid][]=bf48e1ee-c79c-48e9-9b66-7262957abd47&filter[not parentUuid][]=c7b69483-682a-4d15-b786-8427b48e4f06&filter[not parentUuid][]=22a9cf47-ac7c-4622-8fc1-0f2070a45341