Git ready, Git set, Git is a "go"

Leuk nerd nieuws, Big Cheese Software een spannende upgrade heeft ondergaan met de overstap naar GIT als ons versiebeheersysteem! Wat betekent dit precies voor jou? Laten we het in eenvoudige bewoordingen uitleggen.

  1. Wat betekent de overstap naar GIT voor jou?
  2.  Hoe werkt het?
  3.  Wat betekent dit voor jou?

Wat betekent de overstap naar GIT voor jou?

Met GIT kunnen we nu onze ontwikkelingsprocessen stroomlijnen en sneller nieuwe functies en verbeteringen uitrollen naar jou, onze gewaardeerde gebruikers. Maar wat nog opwindender is, is hoe we dit doen.

Hoe werkt het?

Stel je voor: we pushen een update naar een branch, laten we zeggen 'staging'. Zodra dit gebeurt, wordt een reeks automatische processen in gang gezet, allemaal dankzij onze nieuwe beste vriend, AWS. AWS CodePipeline springt in actie en start een build op basis van de nieuwe code. Deze build wordt vervolgens gecontroleerd en getest om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. Eenmaal goedgekeurd, wordt de bijbehorende functie ingepakt en klaargemaakt voor implementatie. Dit is waar AWS CodeDeploy de leiding neemt. Het zorgt ervoor dat de nieuwe functie veilig en naadloos wordt ingezet, waardoor de overgang zo soepel mogelijk verloopt.

Wat betekent dit voor jou?

Het betekent dat je regelmatiger updates kunt verwachten en dat de overgang naar nieuwe functies veel vloeiender zal verlopen. Minder downtime, minder gedoe en meer tijd voor jou om te genieten van de voordelen van Big Cheese Software!

We zijn erg enthousiast over deze ontwikkeling en kunnen niet wachten om jou de vruchten ervan te laten plukken.

externalId=bigcheese-news-detail-99.1.3&filter[active]=1

Relevant nieuws

externalId=bigcheese-artikelen-2.2.4&filter[active]=1&sort=date.desc&filter[not tags.tag][]=feature&filter[not tags.tag][]=big&filter[not tags.tag][]=small&filter[not tags.tag][]=cms&filter[not parentUuid][]=bf48e1ee-c79c-48e9-9b66-7262957abd47&filter[not parentUuid][]=c7b69483-682a-4d15-b786-8427b48e4f06&filter[not parentUuid][]=22a9cf47-ac7c-4622-8fc1-0f2070a45341