Roadmap 2024: Global elements in de Big Cheese editor

Roadmap 2024: Introductie van de "Bibliotheek" voor Global Elements in de Big Cheese Editor

Bij Big Cheese Software zijn we altijd op zoek naar manieren om het webontwikkelingsproces voor onze gebruikers te stroomlijnen en te verbeteren. Daarom zijn we enthousiast om een nieuwe feature in onze editor aan te kondigen: de "Bibliotheek" voor Global Elements. Als onderdeel van onze geavanceerde hybride CMS-oplossing, brengt deze update een nieuwe laag van efficiëntie en organisatie in het ontwerpproces.

De kracht van onze hybride CMS editor

Onze editor, het kloppend hart van het Big Cheese Software hybride CMS, biedt de flexibiliteit om webpagina's volledig naar eigen inzicht vorm te geven door middel van een XML-gebaseerde Engine. Dit stelt gebruikers in staat om zonder beperkingen te bouwen en hun creatieve visies tot leven te brengen. Met de nieuwe Bibliotheek feature wordt dit proces nog intuïtiever.

Wat is de "Bibliotheek" voor Global Elements?

De "Bibliotheek" is jouw centrale hub voor alle Global Elements binnen de Big Cheese editor. Global Elements zijn herbruikbare componenten zoals headers, footers, navigatiemenu's, en call-to-action knoppen die je kunt creëren en vervolgens op meerdere pagina's kunt inzetten. Wanneer je een Global Element wijzigt, wordt deze verandering automatisch doorgevoerd op elke plek waar het element wordt gebruikt. Dit zorgt voor consistentie en efficiëntie over je gehele website.

Voordelen van de "Bibliotheek":

  • Centraal Beheer: Vind al je Global Elements gemakkelijk terug op één plek – de Bibliotheek.
  • Categorieën voor Organisatie: Wijs categorieën toe aan je Global Elements, waardoor je ze nog makkelijker kunt beheren en vinden. Of je nu een element zoekt voor je blogpagina's of productsecties, categorieën helpen je alles netjes geordend te houden.
  • Snelheid en Gemak: Pas wijzigingen toe op Global Elements vanuit de Bibliotheek en zie ze meteen overal op je site geüpdatet – een enorme tijdsbesparing.

Lancering in mei 2024

We zijn van plan om de "Bibliotheek" voor Global Elements in mei te lanceren. Zorg dat je onze release notes in de gaten houdt voor de laatste updates en instructies over hoe je deze nieuwe feature kunt benutten.

Wat komt er nog meer?

De introductie van de Bibliotheek is slechts één van de vele spannende updates die we in petto hebben. Bij Big Cheese Software zijn we voortdurend bezig met innovatie, met plannen om onze software te verrijken met AI-functies en andere geavanceerde tools. Blijf op de hoogte voor meer aankondigingen en ontdek hoe onze voortdurende verbeteringen jouw webontwikkelingservaring kunnen veranderen.

Met Big Cheese Software bouw je niet alleen aan indrukwekkende websites, maar ook aan de toekomst van webontwerp en -ontwikkeling. 

externalId=bigcheese-news-detail-99.1.3&filter[active]=1

Relevant nieuws

externalId=bigcheese-artikelen-2.2.4&filter[active]=1&sort=date.desc&filter[not tags.tag][]=feature&filter[not tags.tag][]=big&filter[not tags.tag][]=small&filter[not tags.tag][]=cms&filter[not parentUuid][]=bf48e1ee-c79c-48e9-9b66-7262957abd47&filter[not parentUuid][]=c7b69483-682a-4d15-b786-8427b48e4f06&filter[not parentUuid][]=22a9cf47-ac7c-4622-8fc1-0f2070a45341