Nieuwe app center integratie: Google Customer Reviews

Reviews toevoegen aan jouw project?

  1. Wat zijn Google Customer Reviews?
  2. Voorwaarden voor Google Customer Reviews
  3. Wat kan je dan wel?
  4. Probeer het vandaag nog uit

Wat zijn Google Customer Reviews?

Google Customer Reviews is een krachtige tool die bedrijven helpt om online beoordelingen van klanten te verzamelen en weer te geven. Met deze tool kunnen klanten hun ervaringen delen en waarderingen geven voor producten of diensten rechtstreeks op Google Zoeken en Google Maps. Dit stelt bedrijven in staat om hun reputatie op te bouwen en vertrouwen te winnen bij potentiële klanten door middel van authentieke feedback van echte gebruikers. Daarnaast draagt het bij SEO.

Voorwaarden voor Google Customer Reviews

Google hanteert specifieke richtlijnen en kaders met betrekking tot het verzamelen en tonen van reviews op hun platform. Hier zijn enkele belangrijke aspecten die deze kaders omvatten:

  • Eerlijkheid en authenticiteit: Google moedigt aan dat reviews eerlijk en oprecht zijn. Dit betekent dat ze moeten worden geschreven door echte klanten die daadwerkelijk ervaring hebben gehad met de betreffende dienst of product.
  • Verboden praktijken: Google verbiedt het kunstmatig opblazen van reviews, bijvoorbeeld door neprecensies te plaatsen, reviews te kopen of te ruilen, of op andere misleidende manieren te proberen de reputatie van een bedrijf te manipuleren.
  • Geschiktheid van de inhoud: De inhoud van de reviews moet relevant zijn voor de betreffende bedrijven of locaties. Google kan reviews verwijderen die niet gerelateerd zijn aan de ervaring met de dienst of het product.
  • Respectvol taalgebruik: Google staat geen beledigende, bedreigende, of haatdragende taal toe in reviews. Reviews die dergelijke taal bevatten, kunnen worden verwijderd.
  • Geen persoonlijke informatie: Het is niet toegestaan om persoonlijke informatie van individuen, zoals telefoonnummers, adressen of financiële gegevens, in reviews te delen.
  • Geen conflicterende belangen: Google vraagt recensenten om openheid te tonen over eventuele belangenconflicten die ze hebben bij het beoordelen van een bedrijf of product. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als ze een relatie hebben met het bedrijf waarover ze een review schrijven.
  • Geen spam of overmatige herhaling: Herhaalde of overmatige reviews van dezelfde gebruiker over een korte periode, evenals het plaatsen van dezelfde review op meerdere locaties, kan als spam worden beschouwd en kan leiden tot verwijdering van de reviews.
  • Het is belangrijk voor bedrijven en recensenten om deze richtlijnen te volgen om een eerlijke en betrouwbare omgeving voor het delen van feedback en het maken van beslissingen te behouden. Google behoudt zich het recht voor om reviews die in strijd zijn met deze kaders te verwijderen of aan te passen.

Wat kan je dan wel?

Ontdek hoe Big Cheese Software jouw Google Customer Reviews integreert in het aankoopproces met een handige pop-up toestemming na het afrekenen, volledig in overeenstemming met de GDPR-richtlijnen. En dat is nog niet alles! Met onze editor kun je eenvoudig sterrenreviews toevoegen aan jouw project. Dit is een populaire oplossing die we blijven verbeteren met uitgebreide API-mogelijkheden. Ervaar nu de kracht van geïntegreerde Google Customer Reviews met Big Cheese Software.

Probeer het vandaag nog uit

Probeer het vandaag nog uit en ontdek de voordelen van Google Customer Reviews integratie in het App Center van Big Cheese Software.

externalId=bigcheese-news-detail-99.1.3&filter[active]=1

Relevant nieuws

externalId=bigcheese-artikelen-2.2.4&filter[active]=1&sort=date.desc&filter[not tags.tag][]=feature&filter[not tags.tag][]=big&filter[not tags.tag][]=small&filter[not tags.tag][]=cms&filter[not parentUuid][]=bf48e1ee-c79c-48e9-9b66-7262957abd47&filter[not parentUuid][]=c7b69483-682a-4d15-b786-8427b48e4f06&filter[not parentUuid][]=22a9cf47-ac7c-4622-8fc1-0f2070a45341